BREAST IN PEACE

VÄRLDSPREMIÄR 15 OKTOBER

BOKA BILJETT

Fler speldatum finns HÄR.

 

Bröst, älskade blandning av fett, bindväv och körtlar! Med utgångspunkt i clown, i spänningen mellan skämskudde och virtuositet, tar sig M.P.A.C. an bröst. Vad säger brösten om tillståndet i den kollektiva människosjälen? Vem får visa vad, var, hur?

I BREAST IN PEACE leker M.P.A.C. med föreställningar om bröst för att överraska, ta bort skam, väcka skratt och bredda synen på bröst, både i det offentliga och det personliga intima rummet. Med clown, dans och cirkus bygger de en plats för humor och sårbarhet, hänförelse och motstånd, tricks och eftertanke.

Vem får visa bröstvårtorna på badstranden? I sociala medier? På den upphöjda scenen i strålkastarljuset? Bröst är för stora, för små, för hängiga, för sexiga, för tunga, för platta, för muskulösa. Ammar du här?! Bröst döljs, saknas och sörjs. Bröst är en guldgruva för fyra clowner med punkcirkusattityd!

 

Av och med: Karin Svensson, Jenny Soddu, Kajsa Englund och Camilla Rud
Kostym: Maria Peterson
Musik: Niki Yrla
Ljus: Marie Lalá Nilsson

Under oktober 2019 hade M.P.A.C. residens, inklusive ett work-in-progress, på Karavan - nytt scenrum för cirkus och musik. Residenset var ett samarbete mellan Karavan och Baltic Nordic Circus Network och skedde med stöd av Region Skåne.

Två work-in-progress av BREAST IN PEACE (arbetsnamn: Bara Bara Bröst) visades på Cirkusmania i februari 2020. 

M.P.A.C. har därefter haft längre residens på Teater Tr3 samt på Subtopia.

Premiär sker den 15 oktober på Inkonst i Malmö.

BREAST IN PEACE skapas med stöd från Konstnärsnämnden och Region Stockholm.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Foto Alex Hinchliffe VII